Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek Srbi negativci, sto li ?
Mogu li ja igrati Mevlida, plizzzzzzzzzzzzzzz?
Jest ovaj Travolta nekad bio glumcina.
KAD JE RAT KO CE DRUGI NEGO SVRBI,SIKTER........
dzontra uvijek glumi negativce i zlocince. mislim da ce se dobro uklopiti u ovu ulogu. samo mora se malo zapustiti, ne moze ovako cist i uredan glumiti srbina.
@hahaha Nego sta, nemoj ni da sumnjas u vasu ludost. Sve historijske cinjenice govore o vasoj ludosti, a o toj istoj ludosti su se tek poceli snimati filmovi... Treba da budes ponosan, ipak ste prvi barem u necemu...
mamare cetaljske se naje8em i De Niru i Travoliti, i svoj ovoj vlahadiji sto se pale na njih i bracom ih prozivaju!
Ti si Bosanski pravoslavac srbi (posrbica) zive u susjednoj drzavi retarde XD
morat ce jest krmetinu,pit rakiju i svirat gusle da bi se uzivio u ulogu
haha jest se holivud zagrijao za balkan :D
srpski naglasak mi ide od ruke ali imam poteškoća da se adaptiram srpskim higijenskim navikama.Ipak sam naučio na svakodnevno kupanje tako da ću se teško naviknuti na kupanje jednom mjesečno.
Ja sam vazda govorio da je ovaj dzontra vlah
Ja navijam za Travoltu !
dzontra idi bolan plesi, ko sto rekose za jos jedan film da nece plesac glumiti :)
Kakav bolan Steven Johnson režiser!? Ako je riječ o filmu Shrapnel (2012) http://www.imdb.com/title/tt1480295/ a jeste, režirat će ga niko drugi do legendarni John McTiernan: Umri muški, Umri muški sa osvetom, Lov na crveni okrobar, 13 ti ratnik, Predator. Lik je uz Jamesa Camerona najveći režiser akcionih filmova u Holivudu. Film će biti najveće sranje ili ultimativni hit-trećeg nema...
sta ce on glumit.........
uopste ne stoji Travolti da glumi srbina, nema tu facu, ruzan je za razliku od srba koji su prelijepi!