Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su rekli isto to za muslimane, ne bi niko ni prstom mrdnuo.
Pink, i njegove programe.srbijanski .turbo folk, reality programe,proste shou programe, treba RAK da zabrani u BiH. U jednoj od tih emisija Ognjen Amidjic je na perfidan nacin vrijedjao i Muslimane, pa svi su se oglusili na to. PINK je srbijanska-fasistica tv koja svojim programo kvari nasu omladinu.
Ma ovo ce Milorad srediti,pa on je cifutoljubac i ima neraskidive veze sa Izraelom,a cudi me da se takvom intelektualcu kakav je Bojanic desi ovakva izjava mrznje jer su srbi inace takvi,poznaju samo ljubav. Sve se desilo zbog pritiska koje su one krune tezinom djelovale na glave Bojanica i one Maje koja je inace lijepo vaspitana i pametna djevojka.I oni trebaju tuziti PINK zbog toga.Rijec je o jos jednoj zavjeri protiv srpskog naroda. FUJJ!!!STOP ZAVJERAMA!!!
Srbi Stvarno bi se trebali dogovoiti sami sa sobom, ko vas je bombardovao: Jevreji, Arapi, Islamski fanatici, Ustaše, Papa, Homeini, LDS, Tito, Mađari, Njijemici, Albanci, Hrvati, Crnogorci, Alija, Franjo, Milo, ... P.S. Svim građanima Bosne i Hercegovine, sretan Dan nezavisnosti.
ZAR OVAKVA REAKCIJA NE POTVRĐUJE DA JEVREJI SAMI SEBE SMATRAJU RASOM IZNAD OSTALIH? PA DOKLEN ĆETE NAM VIŠE GOVORITI ŠTA SMIJEMO A ŠTA NE
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/iz-minute-u-minutu/29292-Sretan-Vam-mart-Dan-nezavisnosti-jedine-nam-domovine-Bosne-Hercegovine.html SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!!!!!!!!!!
Fakat ne kontam Sarajevo-x :o :o :o :o prodali ste se za male pare patriotizam vam je kao stidna dlaka zar je toliko tesko napisati BOSNO I HERCEGOVINO sretan dan nezavisnosti e jadni ste do bola
uh sto mi pokvariste jutro ovim ruznim jazavcima na slici
ajd bar mi da komentarima obiljezimo ovaj dan na sa-x svaka vam cast JEDNA SI JEDIIIIINAAAA BOSNAAAA II HERCEEEEEEGOVINAA!!!
j.e.b.e.m li vam ovake vijesti fuuuuuj! SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!!!!
Bračala bračala
pa dodikovci preuzeli i sa-x, pa po uzoru na taticu bojkotiraju danasnj dan!!! macu vam da vam maicu vasu
al stavljaju glupe vijesti Boze sacuvaj... nego SRETAN DAN NEZAVISNOSTI NASE LIJEPE, NEOSVOJIVE, VOLJENE BIH!! :)
Sve mozes da radis i pricas al cifute i pdere ne diraj !! Pocrkali da bog da svi do jednog !!!
Nisam gledao ostale portale jutros al\' mislim da je ovo jedini koji nije napisao vijest o Danu nezavisnosti ! Šta mislite postoji li mogućnost da sebe stave na Negativa(c) dana ! :D
VEST ,,,,jel ...izdala te ekavica ...mrtve ti c.etnicke hebbem ;) mrs sa sa-x
nego što je još gori 9:20 oni se još nisu adaptirali nek je tu vijest o Pinku i njegovim dosadnim emisijama !!!