Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISAM ! 😜
Ne znam vise sam za neku komediju tipa istorija (s prekidima) bosnjacke nacije...
@ZokaRadikal i ja sam za neku tipa srpske pobjede
Nikad nismo spremni za horore, američke komedije, i si- fi budalaštine, kao ni za ostala američka prenapuhana sranja. Kino je izgubilo svaku draž jer godinama nije došao film koji ima priču i dušu. Daj ti njemu 3D naočale da mu sjeva ispred očiju i to mu je doživljaj.
@bbb Tvoja teza bi bila tačna jedino pod uslovom kada bi postojanje pouke i stimulacije razmišljanja nužno isključivalo zabavu. Čovjek kad vas čita šta pišete knjige su živa patnja koja mrcvari mozak. Grozota jedna.
@bbb Kakav mozak, ja sam hodajući hormon. Plače mi se, maze mi se mačići, jede mi se ananas, igra mi se odbojka, pliva mi se, povraća mi se od kafe, smeta mi vjetar, ide mi se na selo ... sve u deset minuta. enjoy pregnancy :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)