Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next. 
Arms!
tako se ja prestavljam kad naručujem picu ako pita za ime
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novi nastavak, trailer 6 godina star.
Radijator
Ma samo da nije J.J. Abrams :D
Dobar reziser trebao bi raditi nesto sa Stevenom Knightom on je fenomrnalan pisac
Znaci on razvaljuje kao reditelj i ocito je da nisu pare u pitanju,nego njegovo unutrasnje JA zeli da se dokazuje i dokazuje da on to moze jos bolje....i naravno kao sto znamo da njegovi nastavci nosu losi....plus ima Petera Craiga kao scenaristu ovaj puta,pa onda mozemo ocekivati dobar filmcic.
jedan od najboljih filmova ikad
Ako bude kao nastavci aliena, spremni smo...
De bolan Ridley zavrsi Aliena prvo
Are You Not Entertained?...we'll see :D p.s. imam neki osjecaj da ce u ovome nastavku biti samaranje Parthie hahaha
ARE YOU NOT ENTERTAINED
ja spreman