{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jennifer Garner oživljava Elektru

Klix.ba
27.2.2003. u 23:32
0
0
Jennifer Garner oživljava Elektru
0
Jennifer Garner oživljava Elektru
Jennifer Garner kao Elektra u 'Daredevilu'
Jennifer Garner, koja u filmu Daredevil glumi Elektru, koja na kraju umire, oživit će je u posebnom filmu kojeg sprema 20th Century Fox u partnerstvu sa Regency Enterprises. U novom akcionom filmu, Jennifer će ponovo glumiti Elektru Natchios, već predstavljenu u Daredevilu.
Film o Elektri će na neki način biti nastavak Daredevila, u kojem je Elektra navodno umrla i to na veoma interesantan način. Bullseye tj. Colin Farrell je Elektri prerezao grkljan i nabio je na njen vlastiti mač. Kako će se ona iz takve situacije vratiti natrag u život?

U originalnim stripovima iz osamdesetih godina, Elektru je natrag u život magičnim ritualom vratila skupina ninji. No, u Daredevilu nigdje nema ninji. Međutim, zato ima scena koja sugeriše da je Elektra možda preživjela - Ben Affleck mrmlja nešto o nadi.

Međutim, pored posebnog filma o Elektri, u planu je i Daredevil 2, u kojem će se Jennifer Garner također pojaviti. Ali, nema vijesti o tome da li će prvo izaći DD2 ili Elektra.

Jennifer Garner, koja glumi u televizijskoj seriji Alias, pridružila se Halle Berry - postala je druga žena koja će glumiti u zasebnom filmu o ženskom akcionom junaku – u njenom slučaju to je Elektra, a što se tiče Halle Berry, MGM planira poseban film o Jinx – špijunki iz zadnjeg James Bond filma Die Another Day.

Pa-pa Buffy...

28.02.2003. u 00:05
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: