Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\" Anketa Koja je vaša krvna krupa? A B AB O Ne znam\" Pogledajte gospodo ovo, sutra ce vam traziti broj vaseg ziro racuna.
blago se njemu....
perfektan za ulogu jockera u iducem batmanu :p
@tamovamo. Ako ne znas ko je Javier Bardem, onda ne treba da komentarises filmske vijesti. Komentarisi stvari koje bolje poznajes.
@tamovamo, go kill yourself. Now.
Tuga je pa se ta zvijezda dobija pred (zbog) Bonda, a ne zbog No country for old man ili Biutiful.. Kad se sjetim kad su on i Penelope došli u Sarajevo, njega su opisivali kao `njen partner`. Tugo i nesrećo :/
ko je ovaj lik uopste? boze svakome daju tu zvjezdu,,, na sta je holivud spao..