Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina boli sve dusmane BiH. Treba da se snimi film dosta je vise lazi i skrivanja istine o svim pokoljima nevinih civila koje su cinile ustase i cetnici prema bilo kojoj vjeri. Svijet zna ali ih treba podsjetiti sa vrmena na vrijeme kakvo je to zlo na tlu evrope
njoj nije lako...ogledalo je čudna sprava....šta joj preostaje ,nego crnjak doživotni..pljuc!
Prijavite se!Mlade nade čekamo! Kao što znate SDA je na aparatima!SDA vrši upis novih članova-reklamatora.Plata mijesecna vise nego dobra:110 KM mijesecno.Gratis-vreća hljeba i ANTIBIOTICI-Nuspojave:Nema.Samo lažite i varajte jer to je put do vrha-neka vam uvjek bude kriv netko drugi.UČLANITE SE I VI U SDA UVJEK IMA POSLA-ako ništa onda bacat blato na plakate protivničkih kandidata. SDA centrala broj:098 090 00109 Čekamo vas!
Prijevite se!Ako mijenjate smijer kako vijetar puše.Ako vam je patriotizam i ugruzenost zadnja utvrda u kojoj se skrivate-ako vam je uvjek kriv netko drugi-dobro došli kod nas;u SDA! *za svakog novog člana vreća brašna od preksinoć i ANTIBIOTICI gratis.