Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISKRENE ČESTITKE
Svjetska a nasa !!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Bravo Jasmila! U moru prica o ratovima,ubistvima itd konačno jedna pozitivna vijest. Svjetska,a naša!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
BRAVOOO !!
Nemanja Kusturica se jede od muke
gdje ideš Aida? otišla si po EFA. čestitke od srca. odlično odrađen posao
Bogme je ovo veliki uspjeh!!! Cestitam, iako nemam snage da pogledam film :(. Kao neko ko ne pripada Bosnjackom narodu suosjecam sa svim zrtvama koje su se tamo desile. Neka pocinioci ni na ovom a ni na onom svijetu nemaju mira, i neka oh stigne kazna.
Evropa malo kompenzira jer sute na sve što se dešava, čestitke Zbanic
Kusturica na aparatima
ženska intelektualna i umjetnička ikona naše zemlje i prostora ex jugoslavije. marina abramovic mak se. respekt za rad na ovom filmu za bivanjem medijem za širenje istine. zaista veličanstvena misija koju joj je dragi Bog odredio: da bude megafon za 8000+ glasova koji su kroz nju u vječnost pronašli svoj način da se oglase iz bezdana.
E, haj , cestitamo. Sve najljepse.
Cestitke Jasmili..
EXTRAAAAAAA BRAVOOOOOOOOO ❤️❤️❤️👍❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Iskrene čestitke Jasmila,i puno uspjeha u budićim ostvsrenjima.
Nek se genocid nikada ne zaboravi. Negatori genocida crknite sad
Ono kao klali su vas sistemski, ubijali na smjene, zakopavali pa otkopavali, pa silovali pa eto i film o tome napravismo, ali eto ne možemo vam pomoći oko Dodika i ekipe ali ćemo izraziti zabrinutost. Mrš Evropi u sto PM
BRAVO, AIDA!!!
Bravo bravo bravo
Bravooooo Jasmila.
Svaka čast , vlasi na aparatima