Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. O Srebrenici treba svi da znaju
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Snimaćemo filmove o ratu 30-40 godina i onda ćemo govoriti kako nam propada kinematografija i kako niko ne gleda ništa domaće. Baš čudno...
@header babo ti je ker. Idite i gledajte filmove o ratu. Ja sam ga proživio i meni film ne treba.
Moze li nekad neka komedija da se snimi
Schindlerova lista je snimljena tek 40 godina nakon holokausta a i dan danas se snimaju ratni filmovi o drugom svjetskom ratu. Samo se Bosnjo zali da mu je previse ratnih filmova i da bi najradije sve zaboravio kao zlatna ribica. Zato nam se i ponavlja realiti show svakih pola vijeka.
Ispravka: 50 godina nakon holokausta
Zatucane balijetine se zale na ratne filmove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro se ovdje od mrtvih zivi
Bosnjaci samo znaju ratne snimati evo već 20 godina.
@TrebinjeBjelicaRS kao poslije 2. sv. rata😉
Je li iko od vas sposoban snimiti komediju, sf film , triler? samo rat, rat, rat, rat u tim vasim filmovima
Jasmila je snimila Otok ljubavi prije nekoliko godina. Komedija
@Dmysteria teško da će ona komedije snimati
Hocemo li ikada vidjeti kraj zloubotrebe i komercijalizacije Srebrenice? Ovo je pateticno, od idiotske Hifine i Fikretove ideje da prodaju majice po 25,00 KM na Hifa Petrol pumpama, do degutantne 'majke Srebrenice' Munire, brendiranja genocida. Ovu zloupotrebu treba zakonom zabraniti i sankcionisati svaku zloupotrebu.
dislikes od Hife, Munire, Fikreta i Jasmile?