Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan mrtav Joker, pa i onaj prije se dekno Heath Ledger i njega su nakim bobama usinuli nista drugacije nego one od Piketa :)
Samo ti umri, ne sekiraj se za ostalo. Mater li ti umišljenu, eto baš mene zaboli šta si ti snimio i kako.
Dobar mu kaputić. Merkel, Clinton i kraljica majka na aparatima
pazi reakcije kad su mu oci ugledale taj kaputic po prvi put http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/08/04/15/36DF2F7800000578-0-image-a-3_1470319477131.jpg
Buahaha
Joj mu glave. Ti si ba vec umro samo ti nisu javili
Veoma specifičan i kvalitetan glumac.
Jao kako samo pokušava promovirati film. Ne mogu da vjerujem da se ljudima sviđa veza između njega i one sa konjskim repovima na obje strane glave, KO JOŠ ŽELI BITI U ONAKO ABUSIVE RELATIONSHIP???????????
@AfroditinaBeba pa psihopate poput Jokera i Harley
@_xy_ ima ih mnogo, izgleda da ovaj film može biti novi test za to...
...leto "preletio"...