Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to ništa koja je tragedija sto je onaj neki napustio onaj van dajrekšn. Evo cijeli svijet ludi zbog toga..
Ali druga mogućnost da svijet poludi je ovaj hattrick Bendtnera protiv SADa.. Najbolji igrač koji je hodao planetom!
tragedija je pad aviona!!:(
koliko ser.ete to je kriminalno sad satro svi gledali seriju i svima je kao zao ovog arogantnog prepotentnog klasicnog britanskog kretena. ko ga je,be
Nije me briga za clarksonija, nego za top gear sto mi pokvarise, sad cu morati gledati druge serije kao dilu i odbacenu prebacenu i ubacenu sto rece neko nedavno. Ubise pojam slobode novinarstva....
1 - cunami prije desetak godina 2 - avionske nesrece 3 - odpustanje Clarksona
Na sta ovi svijet ide....
Mozda bi sad trebalo da placemo i postavimo to na drustvene mreze. hahahahah :-)
Clarkson je dobio angazman na prnjavorskoj K3, a ovaj iz One DIrection prelazi kod Zareta i Gocija i sad ce se zvati Zare, Goci i Malik na ..... su nalik.
BBC je mnogo izgubio otpustanjem Jeremyja, dugogodisnji show bez njega nema smisla
Sav sam se naježio....
Rijesenje je jednostavno svi u paketu predjite u drugu TV kucu i nastavite pa vidjecemo koliko uspjesno
Trajalo bi do prvi put kad bi ubo nekog sponzora. BBC se, kao javni servis, finansira od pretplate koju su svi obavezni da placaju gledali ga ne gledali, i nije odgovoran sponzorima. Tako da mozes komotno lajat i rugat se kome hoces - ne moze ti prijetit da ce povuci reklame od kojih ti firma zivi. Privatne televizije igraju kako im sponzori sviraju.