Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Segal sa svojim rukama?
Bravo Jackie..devedeste bi bile depresivne da nije bilo tebe i vratolomija..
ma vrh glumac, vrh filmovi, uvijek sam gledao ono na kraju making of :D
hahahahahahah kako ukinuse onog iz bejha telekoma seljacinu hahaha
Zar ima 62 godine! Bas se ismijem gledajuci njegove filmove.
Jackie Chan je fin brate covjek,oče pomoč,oče napravit dobar film =) Đekija svi vole ! =)
al tebe haman yebu ova slova s kvakicama xD
@thewhisper Pa vidis da namjerno tako otipkam =D
mogli su vala i branku kockici dat kakav globus, oskar, međed, palma, srce, arena.... aaaaa... videra šta je ovih festivala
svaka čast koliko si ih se sjetio
@SheRains znadem hin još, a neke i posjećivam... al' ko velim, ispašće da se falim. kako pašće? misliš iš pašće? jebu me afrikati. okle afrikati na krs(š)c(ć)anskoj tipokvnici, takorekuć kejbordu???
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bruce Lee dobio u Mostaru statuu ! A kad je Rober De Niro dobio nagradu za životno djelo u Sarajevu nije morala je reagovati i posramljena američka filmaska akdemija :)) Od svhi Chenovih uloga najteža mi je čini mi se ona borba IZNAD CIRKULARA, pa toga nije bilo još od JAmes Bonda. Oh JAmes, reče na to MArgaret TAtcher !
I više nego zasluženo. Jedan od boljih glumaca koji je 90% svojih vratolomija sam izvodio. U Rush Hour najbolji dio je onaj making of. Vazda oplačem hahahaah 😂😂
@PupanOždrljić "My daddy once caught a bullet with his bare hand." :D