Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara garda umjetnika polako odlazi, jedan po jedan sto u penziju sto u smrt. Na zalost nema ko da ih zamjeni ovi novi sve nekakvi metroseksualci, travestiti, alkosi i narkomani ...
As good as it gets mu nije posljednji film u kojem je glumio. I nije iz 2010, nego iz '97. Tako da bog zna kakva je ovo informacija.
sto puta sam im pisao da koriste stranicu imdb ako bas nisu strucni oko filmova...ali jok...nekom je i to tesko odraditi! u 2 klika dobijes sve informacije! zadnji film HOW DO YU KNOW iz 2010 http://www.imdb.com/name/nm0000197/?ref_=sr_1
A kad vidim kakve kretene stavljaju pred kamere od onog Timberlejka pa nadalje i ja bih uzeo penziju da sam na njegovom mjestu, taman kad bi bila ona zagarantovana :)
Podsjetimo, posljednji film u kojem se pojavio bio je "As Good As It Gets" iz 2010. godine. joj novinara, film je iz 1997
Let iznad kukavičjeg gnijezda, Isijavanje Stanleyja Kubricka, Bolje ne može, Batman Tima Burtona, Kineska četvrt. Ja sam sigurna da je Ken Kejsi kad je opisivao glavnog lika, ispred ociju imao pojavu upravo Jack-a Nicholson-a. Velicanstveno odigrana uloga.
wtf...u penziju???...ja sam mislio da je on davno umro...tako mi i izgleda na ovoj slici...jesu li sigurni oni da je on ziv???
...urnisao si nas humorom...
realno i vrijeme mu je *
ovi sto su nulto godiste tisina, mlijeko i na spavanje
let iznad kukavičjeg gnijezda najbolji film koji sam ikad gledao.
...me čini to, džeče...nema lucifera ako ga ti ne otjelotvoriš...
PO KOJEM OSNOVU TREBA TO PROVJERIT
Ma kad je to klix dao netacnu informaciju :D
nista protiv kliksa samo treba provjeriti u njegovom pio mio oklen on u penziji