Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wow! Bravo Izete!
Cestitam i svaka cast momcino...jos u buduce da nagrada velikih osvojis...
Cestitke Izetu , ja uspjehu ?
Kasniš klixe avaz te prestiže...
Svaka cast ....
Sranje od filma. Ako se ko sjeca Run Lola Run ovaj je druga verzija
Nek se selo ponosi sa još nekim a ne samo sa onima koje se odsele u Sarajevo i tamo uspiju.
Što nosi šešir kao da je jevrej, nije to u tradiciji Bošnjaka. Hahahaaaa, nadam se samo da me razumijete. Sve se može kad se odavle iščrpi.😂😂😂
Svaka čast Izetu za trud i uspjeh, ali ne znam zašto se uvijek hvalimo nekim tankim uspjesima i onda napravimo takav mentalitet da nam je uspjeh ako igramo kvalifikacije. Film je dobio Oskara za Visual Effects na kojem je samo u izvršnom timu radilo 192 ljudi (Izet nije među njima, pogledajte IMDB). Izet je bio među 560 asistenata VE produkcije. Svaka čast svakako, ali daleko od Oskara za BiH.
@maliodfehime2019 I da istaknem ovim novinarima, Izet nije dio filmske ekipe već radi za kompaniju MPC iz Engleske koju je unajmila ekipa navedenog filma kao jednu od kompanija za visual effects podršku.
@maliodfehime2019 u ovoj situaciji nebitno i da je jedan od sto hiljada u timu. Meni je bitnije da sam ovom prilikom cuo za covjeka koji je prezivio barbarstvo onih koji su sve lijepo, pa i bilo koji vid kulture imali namjeru unistiti, stavise 20tak godina poslije dio je tima koji osvaja mozda i najprestizniju nagradu u umjetnosti. Mozes mi ubiti ljeto al zivjece proljece mamu vam nazadnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitke 👍
Da je ostao ovde radio bi za 600 maraka ili bi bio nezaposlen..
Mogao je bar "specijalne" zube uraditi, a ne ovako k'o da zivi u selendri nekoj, fujjj!!
Sva sreca pa ga metak pogodi! Sad bi kod Baketa za 300 KM radio...
Da mu je valjalo vratio bi se
Kupi nove zube. Od tih para.
@5656565656568878 Nisi majmun, laze ..... al imas talenat za stomatologiju ....
Bozo Vreco-propo