Film/TV
0

Isaiah Washington: T.R. Knight napokon u centru pažnje

Sarajevo-x.com
Isaiah Washington
Isaiah Washington
Bivši glumac serije "Grey's Anatomy", Isaiah Washington, pozdravio je T.R. Knightovu nominaciju za Emmy iako je zbog konflikta s njim bio otpušten iz serije. U intervjuu za Access Hollywood je izjavio da Knight napokon ima pažnju kakvu zaslužuje.

Isaiah Washington koji je na snimanju serije "Grey's Anatomy" vrijeđao T.R. Knighta zbog njegovog seksualnog opredjeljenja i zbog toga bio otpušten, izjavio je medijima da mu je drago zbog nominacije bivšeg kolege.

"T.R. je odličan glumac, a takav je bio od prvog dana snimanja. Napokon je dobio pažnju koju zaslužuje. Ne mogu prokomentarisati medijske navode zbog čega se Knight tek ove godine prijavio za nominaciju Emmy. Ali drago mi je za njega u svakom slučaju.", rekao je Isaiah u intervjuu za Access Hollywood.

Na pitanje zašto se on nije prijavio za nagradu Emmy, Isaiah je odgovorio da to nije zbog incidenta na snimanju serije već zbog straha da će izgubiti.

"To što se ove godine nisam prijavio za nagradu Emmy nema nikakve veze s tim što sam otpušten iz serije, već zato što je to stresno i što ne bih mogao podnijeti da - kad sam se već prijavio - izgubim. Još prošle godine je sva pompa oko nagrade bila stresna. Svi su se samo pitali 'Hoćemo li pobijediti?!'.Na crvenom tepihu sam se stalno znojio jer je bio veoma vruće i posvađao sam se sa ženom zbog toga što sam izgubio živce. Stoga...Ne, hvala.", izjavio je Washington.

Isaiah ima novi angažman, ovoga puta će glumiti u ABC-jevoj seriji "Bionic Woman".