Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan tekst, pa zar je moguće ovo na klixu?
@Pikolo1 i ovo je copy paste sa nekog stranog portala, odlicno prevedeno :D
Rijetko dobar tekst koji se može pročitati na klixu. Obično su to populistički i bezidejni napisi,pročitaš naslov i tačka. Ovi je super.
Autorica kroz članak suptilno brani zločinačku vojsku Republike Srpske. U jednoj rečenici kaže "...nismo baš toliki divljaci kakvim nas prikazuju u filmovima", komentarišući način na koji su prikazani zločini srpskih vojnika u filmu Angeline Jolie. Monstruoznost njihovih zločina u filmu je ništa naspram onoga što su opisali preživjeli u haškom sudu.
imali smo i mi Nadrealiste :)
Bravo Ines veoma dobro i rjecito objasnjeno,...respect
Kliks debiliks kao što Amir kaže.😂😂
četnički tekst. još jedna u nizu podvala bošnjacima od strane klixa.
Dok Iran nije napao američke baze koje čuvaju protivraketni sistem Patriot, ja sam mislio da su Amerikanci najmocnija sila. Kada sam vidio da ih je iran napao bez da im skinu iti jednu raketu, shvatio sam da amerikanci uz pomoc holivuda od sebe su napravili zvijezdu!
Kad je terminator predvidio robote i vjek tehnologije a nisu ga ni oni tad izmislili vec je uveliko postojao Vojna tehnologija je 40 godina naprednija od ljudske Pogledaj te dokumentarac vojna tehnologija
Mnogima je ovaj text "odličan" zbog toga što umanjuje vrijednost filmova u kojima su Srbi prikazani onakvi kakvi i jesu. Tekst je tendeciozan, generalizuje stvari i bez potrebe u trenutna dešavanja uvodi dešavanja u BiH koja nikakve veze nemaju ni sa čim. Ukratko bez osnove i fundamentalnog znanja o dešavanjima iz prošlosti.
Super članak, no...to ima veze s nama - kako? Iran bi da vrati slavu Perzije nasilu, Trump bi...ko zna sta bi on i USA. I naravno - sve preko Iraka i na teritoriji istog. Ovaj...pozz iz Bosne sa “boli me nesto za vas”, izbili se dao Bog i jedni i drugi.
Koliko propaganda utiče na ljude. Crtani Alibaba ,da je svaki čovjek pokriven musliman i terorista. Opere ti mozak od malena, bas kao i koka kola.Filmovi pobi sve i vrati se sam. Za film 99 house IMDB ocjena je kao da je neki reziser iz švrakina. Govore da spašavaju od terora i da dolazi sloboda govora. A šta je sa Asanžom. Završio ili će završiti gore od ijednog teroriste kojeg je svijet vidio. Njihovi filmovi samo prave opravdanje majkama Američkim ,da idu u rat protiv Alibabe.
Mudro zboris Ines.....samo se noge fataj sa balkana za garantovan uspjeh.
Kakav članak! Člančina! Ines, svaka čast!!! Wow!
Svaka cast...pa ovdje ima i pametnih ljudi....
i ova ines bresposlena samo filmove gleda
Najjače su has Fallen sekvele. Imate ilegalno da gledate na putlockers.cr, samo pazite na adove (reklame), npr koristite adblockere. Npr u Olympus has Fallen likovi napadnu Ameriku odjednom usred bijela dana avionom i pobiju sve za sekundu, u London has Fallen pobiju sve predsjednike svih država, u Angel has Fallen napadnu Ameriku dronovima. Ludilo!