Film/TV
0

Interesantne životne priče i ovoga vikenda u "Dejana talk showu"

Klix.ba
OBN TV još jednom se pokazala društveno odgovornom medijskom kućom. Naime u subotnjem izdanju "Dejana talk show-a" predstaviti će se jedan dio pacijenata koji su operisani u sklopu humanitarne akcije Specijalne bolnice Sveti Vid i TV OBN. Radi se o operacijama katarakte za starije osobe i laserskoj korekciji dioptrije kod djece.

U Dejana Talk Show-u koji je na programu OBN TV u subotu 27. 09. 2014. upoznat ćete osobe kojima je osmijeh na lice vraćen zahvaljujući Specijalnoj bolnici Sveti Vid.

Muško-ženski odnosi često su isprepletani intrigama koje uglavnom imaju veze sa trećim osobama. Smatra se da gotovo ne postoji osoba koja bar jednom u životu nije bila u ljubavnom trouglu. Upravo na ovu temu iz svog iskustva govore poznate ličnosti kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz regiona: Suzana Mančić iz svoga iskusta ispričala je kako je bilo biti u ljubavnom trouglu.

Loto "djevojka“ tom prilikom je kazala i da se zaista mogu istovremeno voljeti dvije osobe i to na različite načine. Olja Bajrami iskreno po prvi put pred kamerama je otkriva kako je godinama biti u ljubavnom troglu a da toga nije bila ni svjesna. Podsjećanja radi, Olja je bila u ljubavnoj vezi sa popularnim pjevačem. Šarmantni pjevač Ćemo ispričao je svoje iskustvo ali je i otkrio da ne prašta prevaru.

Seksepilna starleta Soraja koja je sa Sinišom Mihajlovićem ljubovala nekoliko mjeseci u ljubavnom trouglu kao i ovogodišnji pobjednik „Zvezda GRANDA“ koje imamo prilike gledati svake subote od 21 sat u programu OBN TV Mirza Selimović kazali su da ljubav umije da zaboli a posebno ako ste u ljubavnim zavrzlamama.

Neprevaziđena Ava Karabatić otkrila je da je bila u ljubavnom šestouglu a kako se snalazila otkrit će nam u nedjelju 29.09.2014 od 17:30 sati.