Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ruznog djetata, majko moja mila.
Budala je svako ko ´plaća´ da dobije traumu.
Horor filmovi... nikad nisam pronašao smisao gledanja tog žanra filmova. Nikakva pouka, nikakva priča (u 90% slučajeva)... ništa pametno uglavnom.
O ukusima se ne raspravlja.
@ifbbpro Ma nema tu ukusa, jednostavno ih je previse glupih, losih filmova, prepunih kilseja. Ima ih mali broj dobrih i to je to.
Ovako su najavljivali i onog malog u zutoj kabanici sa crvenim balonom i kalunom, ne mogu se sjetiti kako se zove film. Sranje klasicno. Bolji Vrisak 🙂🤯🤢
U Bosni je priča svake porodice jeziva, bujrum narode da zarađujemo.
Kcerka Emila Vlajkija i Dusanke Majkic.
Malu djecu stavljaju u horore i to im je OK dok se novci zarađuju...fuj.
jao gledaj ove zabrinute duse... pa kao prvo, i djeca zarade platu, horror filmovi vecini glumaca i budu prva odskocna daska. Ako nisi svjestan, na setu nije ovoliko traumaticna situacija, znas, okruzeno je dijete desetinama ljudi , i ne progoni ga demon...