Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir kanada sve jasno pravi patriota braneci svoj BiH iz Kanade,dosta mi je takvih sto bi nama krojili kako se osjecamo i sta smo prosli dok je on jeo zlatnom kasikom.obuci malo moje cipele prosetaj garantujem ti nemiran san svaku vecer.
Istinu je rekao Hakija Meholjić, a mi da smo ljufi, kao što nismo, obralznali bi se aa scenaristima, izvršiocima i učesnicima cijelog tog procesa, od 92-95. Ovako samo naprđivanje u krug i patetika.
Taj institut je obicno udruzenje gradjana tj Bošnjaka u Kanadi, a ne INSTITUT, koje između ostaloga izvlači i novac poreznih obveznika iz BiH i bošnjačke dijaspore u Kanadi. Uhljebarij na kubik.
bosna nikad korak naprijed samo poraz jad uspomene proslost agonija jad bol cemer smrt
Svijet je nijemo gledao genocid, sta ocekivati...
' Ne postoji nijedan fenomen svijesti kroz koji se bolje oslikava bosanskohercegovačka prošlost, sadašnjost i budućnost, nego što je to bosanski identitet. A taj identitet, koji je bio, jeste i ostaće ključna dimenzija zemlje BiH ne može bez istine i pravde" - Pricaj za sebe i iz svoje perspective.Ja nemam takvu svijest i taj identitet. I pun mi je q_rac Srebrenice.
Ovo je velika stvar. Snimiti ovakav film u drzavi u kojoj se vise izdvaja para za Dane kosidbe na Kupresu nego za filmove je samo po sebi cudo. Velika je stvar biti konkurent za Oskara, pa kako god.