Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Aswud molim te nauci me odakle je Iniesta, ja inace nikad nisam cula za Albacete, zamisli i zivjela tamo i reci cu ti mrze Madridjane kao i Katalonci.
Pepita.....Iniesta nije Katalonac
dobra zahebancija.... u sali privali :)) iniesta mag za pola dunjaluka...a sminker roki ronaldo nek se sagne :) ziguliii
Ova reklama samo govori koliko fudbaleri pate od kompleksa nize vrijednosti od Ronalda.Pa pogledajte samo Ronaldove reklame pocev od Armania, Nike, Adidas, CK, DG.....nema tu nikakvih provokacija. Iniesta se obrukao ovom reklamom, ustvari govori o pravoj mrznji prema ne Katalonskom.
Sta vi znate ba. On kada bi dosao u najacu ligu na svijetu Englesku mogao bi igrati 5 dana, dok ga neko u duelu ne bi odnio na tribine i tu bi mu kraj bio! RONALDO JE ZA NJEGA IGRACINA!
hahahahahahaha.... Bravo majstore :)))) Iniesta je izmislio fudbal za ovog sminkera...
kaze na spanskom...\"vidi medo sto cu isfurati ronalda\"
Ronaldo je nula za njega jedini igrac koji je igrao protiv Bosne i isspracen aplauzom sa Bilinog polja u Zenici.
Jao klosara sto isfura Ronalda. \"Znas sta je C.Ronaldo za njega lafcina i igracina! :) A jel` zna neko spanski o cemu prica? Pozz
hahaha dobra fora sa ronaldom..SHUCK
Ja ovdje vidim dva medjeda...