Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo najbolje, sta je tek najgore???
You wouldn't get it...
zato južna koreja pravi filmove za 10
Bilo jednom u Hollywoodu je bolji za 2 klase. Ali eto, djeca se fataju na gluposti.
Najbolja kinematografija zadnjih 10 god ubijdljivo Južna koreja,skandinavija,španija,i južna amerika, Ne ispričana priče,ne predvidive,glumci ne poznati ali unesu vas u sve to,sve u svemu vrh su,Amerikanci pukli do 2000 god nista posebno,pogledajte i uverite se.
Meni je ovaj film bezveze, cim sam ga morao u par navrata odgledat, prvi put zaspao, drugi put me smorio, da bi treci put uporedo gledao i kuhao, i na kraju tvrdim da sam gledao 100x bolje filmove od ovog...
Holywood se sveo na pravljenje remake-a remake-ovog remake-a
1. Le mans 66 2. Klaus 3. Joker.
otkad to milijarda ima 9 cifara...
Sve kontam osim ovog captain marvel i aladina. Dva mnogo dosadna filma.
Bezveze film,ni blizu onom prije.
ovdje da se pojavi "strahobalni klovn" koji pokušava uplašit nekoga dobio bi štoc u vugla, još bi mu paša rek'o, djido mova da ti hebem familiju, ti ćeš mene plašit.."
Joker moze proci, ostalo moze u kategoriji animiranih filmova.
od svih Alita najbolji, moze se pogledati iako je SCiFi
iskreno razocaran sam filmom Joker ogromno srrraaanjee