Rezervišite svoje mjesto
15

Igrači, ljubavnici i tenis uz CineLady večer: U CineStar stižu "Izazivači" sa popularnom Zendayom

Gledajte film "Izazivači" u sklopu CineLadyja
Gledajte film "Izazivači" u sklopu CineLadyja
Pravo je vrijeme za dobar ženski provod i večer za pamćenje, a to se garantuje uz CineLady večeri u CineStaru. Ovog proljeća, tačnije 25. aprila, zakoračite na teniski teren kroz romantičnu dramu "Izazivači" (eng. Challengers) kinematografsko remek-djelo koje predstavlja Zendayu u njezinoj najtransformativnijoj ulozi do sada.

Kada okupite društvo i dođete na ovu pretpremijernu projekciju, znate da vas očekuje piće dobrodošlice i pokloni brojnih partnera za najsretnije: Schweppes, Lasta, Borboleta, Olival, Alma Ras i Cedevita.

Film "Izazivači" je intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, oživljeno vizijom režisera Luce Guadagnina (Suspiria, Zovi me svojim imenom). Neka i tebe očara priča o pobjedi, gubitku, strasti i sportu uz jednu fatalnu ženu i dva muškarca.

Zendaya utjelovljuje Tashi Duncan, bivše tenisko čudo od djeteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena karakterom prepliće zamršenu priču o ljubavi, kontroli i natjecanju koja će vas ostaviti bez daha.

Gledajte film
Gledajte film "Izazivači" u sklopu CineLadyja

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendaye. Njezina interpretacija Tashi Duncan oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i dojmljivim trenucima, obećava vas držati u iščekivanju do samog kraja.

Uz partituru Trenta Reznora, film "Izazivači" je poslastica za uši jednako koliko i za oči. Dinamičnost vizuelnog stila, zajedno sa stiliziranim prikazom likova, definira novu razinu filmske estetike. "Izazivači", u distribuciji Blitza, više je od sportskog filma - to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, to je i film o kojem će svi govoriti.

Gledajte film
Gledajte film "Izazivači" u sklopu CineLadyja

Zendaya je upravo na svjetskoj promociji filma, prisutna na premijerama uvijek u bijelom dress codeu koji savršeno pristaje uz temu filma, tako da i sve posjetiteljice pozivamo da dođu na CineLady projekcije odjevene u svoju najbolju verziju outfita tennis white.

Ulaznice su u prodaji na cinestarcinemas.ba, a savjetujemo da osigurate svoje mjesto na vrijeme jer ovakvi izlasci se ne propuštaju.

Pratite CineStar na njihovim društvenim mrežama Facebook. Instagram, TikTok i YouTube.

Vidimo se u CineStaru!