Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osvajaju se nagrade, a ne nominacije.
Igra prijestolja minus osma sezona to zaista zaslužuje.
" nisam gledo ja al vam kaem da nevalja nimalo, poz iz prcovica "
Probao sam gledati i stvarno se nisam mogao uživiti u tolike izmišljotine tipa ovaj ima svog zmaja s kojim se bori protiv nekog sela, gologuzi patuljci, i takve stvari. Vrhunska produkcija ali mi tema nikad nije bila zanimljiva.
@33stil pa ja zato i jeste serija. Mogu napraviti da bilo sta bude stvarno. I jako je dobra serija.
@BikKojiSjedi Smisao komentara je da se iskaže lično mišljenje i lični stavovi o određenoj temi. Znači dobro pazi, LIČNI stavovi, a ne stavovi ostatka društva.
legendarna serija, tesko se moze ponoviti ovako nesto
moze se ponoviti zadnja sezona jer gore nema...
Hahahahahahahahahahahaahahahaa Jao jao jao, ja vecu glupost nisam ni gledao. Đekna je za ovu seriju filmografija i umijetnost.
Serija se usmrdila, zadnja seozna na imdb govori po ocijenama.
Zato što se Breaking bad više ne snima
Nego ona serija Alija, koliko je nagrada osvojila?
@VitezIstine puši kitu
Dobit će 0 za ovu zadnju sezonu, razočarenje žešće.