Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad krenu clanci o sff pa ko je sta obukao,gdje je bio.. cirkus
Joj pocinje gušenje sa SFF člancima. Valja izdrzati avgust.
ooooo Durmiš
Pa naravno da ce Igor otvarati.Mora se zbog Kojovica vojvode,da im se malo uvuku u dupe.Adzija Konjakovic ce se usrati od srece
Igore OK ako ti stvarno misliš da nije tako i to je tvoje mišljenje, a mišljenje svakog upućenog u ovoj državi ko nije dio toga je ovo: ne padamo na priču o promociji države i poboljšanju ičega kroz SFF, već ga vidimo lap svako drugo prženje para prikupljenim kroz dadžbine, isto kao što turističke zajednice grade kioske od više stotina hiljada maraka ili kad odabranim restoranima i gazdama daju prikupljena sredstva kao "poticaj".
Hail Hitler-kad digne ruku-i počne mucat.. bravo MAJSTORE-☆☆☆☆☆
Odličan glumac!