Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema kome sta ponestat ideja kad je radnja vec napisana..
u drugoj sezoni mi se ne svidja sto nema djidji midjija ko u prvoj..:) a inace serija je super zanimljiva, od koreografije, glumaca, zamplet-rasplet, jednostavno svijet u kojem kao zive je super odradjen i dočaran..:) zao mi je sto se tek sad pocela snimati treca sezona...eh otice mi i nozni nokti :)
druga sezona je bila malo razoravajuca. radnja je previse razvucena. prva je bila extra.
@ lavbosanski, Serija se snima po knjigama, tako da ce imati bar 5 sezona (5 knjiga) s tim da se i 6. knjiga piše..
da bogdom nisam počo gledat seriju nikako... je.be.m. ti vako dobru seriju kad godinu dana valja grist nokte...
nije valjala ni drga , šta će im treća?
serija je pravo malo remek djelo. nadam se da ne\'e trajati 5 god., da ljudima ponaste ideja za radnju, koja je do sada bila odlična....