Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledao, pa nije lose. Treba im mozda vremena da se uhodaju i odmaknu od Clarksonovog koncepta TG-a...
Top gear je JC, hamster i mr. slow,.,
Bolje da su stavili Stiga za voditelja umjesto ovih gore navedenih toliko od mene o humoru novoga TG-a.
Pederska emisija, bila i ostala.
jbg ljestvica je previsoko postavljena od strane prošle ekipe i niko to neće moći da ponovi. Pogotovo Evans sa svojim iritantnim glasom, ja ne znam kako je on najpoznatiji radijski voditelj s takvim glasom :S
ima dobre goste, zajebanciju, program,.,
Clarkson, Hammond i May su bili Top Gear. Bez njih Top Gear nije nista... i nova emisija koju prave s Amazonom ce pomest ovaj novi "Top Gear"
Zna se šta je Clarkson. Rasista, homofob, šovinista, nasilnik i ksenofob. Druga dvojica ga podržavaju, a svi zajedno su alkoholičari. Sa srećom im bilo na amazonu, a ko voli te tipove ljudi, sigurno će uživati.
Hoce, zasigurno pola svijeta samo...tako da ne znam ko je tu u manjini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)