Prisjetila se tog momenta
356

Hrvatska glumica proglašena je najljepšom na svijetu, iza sebe ostavila Angelinu Jolie i Monicu Bellucci

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najuspješnijih hrvatskih glumica Sanja Vejnović, gostovala je u HRT-ovoj emisji "U svom filmu", gdje je govorila o brojnim trenutcima iz njene bogate karijere.

Vejnović je snimila više od 50 filmova i serija, a pažnju tijekom karijere privlačila je i svojom prirodnom ljepotom.

Sanju inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice, a 2012. godine je završila i na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Sanja je zauzela prvo mjesto i iza sebe na toj listi ostavila je brojna holivudska imena poput Monice Bellucci, Angeline Jolie i Jennifer Aniston.

"To su prenijele sve novine, ja o toj anketi nisam imala pojma. Drago mi je da su ljudi baš mene izabrali i da su klikali upravo na mene", rekla je u spomenutoj emisiji.

Otkrila je i kako njeguje svoje lice.

"Njegujem se, idem na tretmane laserom, ali ne koristim filere. Nisam protivnik toga, jednostavno ja ne želim to. Meni su neke žene prečudne, star vrat, stare ruke, a lice prezategnuto koje ne ide s tim godinama", objasnila je.

Sanja trenutno radi na snimanju filma "Zaliv" u Crnoj Gori.

"Nakon godinu dana nastavak snimanja filma 'Zaliv'. Predivni Bokokotorski zaljev", napisala je 62-godišnja glumica u opis fotografije sa seta.