Rijetko je u javnosti
8

Jedna od najljepših hrvatskih glumica Sanja Vejnović pokazala kćerku, ljepotu naslijedila od majke

N. C.
Sanja Vejnović
Sanja Vejnović
Poznata hrvatska glumica Sanja Vejnović proslavila je 62. rođendan u društvu svoje kćerke Marte Eve koju javnost rijetko viđa.

Glumica nosi titulu jedne od najljepših žena u Hrvatskoj, a sada je pokazala kako joj i kćerka sliči. Na fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama vidljivo je da je Marta Eva ljepotu naslijedila od svoje majke.

Sanja i Marta Eva su zajedno nazdravile, a trenutak su zabilježile za vječnost. Glumica je otkrila kako su imale razlog za slavlje, a to je bio njen rođendan.

Inače, glumica se 2012. godine našla na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Marta Eva ima 25 godina te ju je Sanja dobila s bivšim suprugom Goranom Mećavom, filmskim direktorom fotografije. Bivši bračni partneri, pored Marte Eve, imaju i sina Andreja.

Razveli su 2015. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i često se zajedno pojavljuju na događajima. Par je bio u braku 30 godina, a upoznali su se na snimanju filma "O pokojniku sve najljepše" 1984. godine.