Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pitanju je najveca sramota hollywood-a koja ce ga zauvek pratiti. Ne samo sto je isti pokazao da vise ne poseduje kapacitet i hrabrost da kreira nov sadrzaj, vec je u reciklirani proizvod upumpao i neverovatnu kolicinu regresivne propande. A sam film se cak i sa striktno "zabavne" strane pokazao kao potpuni promasaj prema vecini "kriticara" i publike. Sve u svemu, izbeci po apsolutno svaku cenu. http://www.imdb.com/title/tt1289401/
Joooj Klix da mi je znati odakle uzimate te informacije. Film je zaradio 46 miliona dolara (a produckija je koštala 144 miliona dolara). I rotten tomatoes stranica vam je izvor dobre kritike??? To je jedna od najgorih stranica za sve kritike svih filmova koji potoje na njihovim serverima. Najboljim filmovima dali najgore ocjene i najgorim filmovima dali najbolje ocjene, ne bih me čudilo da neko plaća toj stranici za takve ocjene.
torrent majka.
Eh idemo do Zenice. :D