Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko je jos nije ni pogledao a vec HIT...
"Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovijetiti" - "Glavni junaci komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju."
Jer svako od nas je kad-tad u zivotu pokusao naci financijska sredstva da snimi pilot epizodu za svoju novu TV seriju. Ko da sebe gledam. Bas nesto neki dan razmisljam cime da finansiram ovu najnoviju pilot epizodu. Da li da je skinem s komsijinog WiFi-ja ili da i dalje placam racun za internet ali da smanjim druge prohtjeve.
Zato sto je " jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora" imat ce premijeru posebno u Banja Luci a posebno u Sarajevu? A jel?
Jebote... u koliko onda to ambicioznoj drzavi mi zivimo. Ne da imamo premijere posebno u Banja Luci i posebno u Sarajevu - imamo PREDSJEDNIKE i parlamente.
A da,ovo nesto za nas,cobane.....
Poseban glumac, poseban covjek, ekstra frajer...
Moj buduci tast moze proc k'o Kojo lagano!K'o da mu je brat blizanac!A i za njega se moze rjec da je poseban covjek....U pozitivnom smislu,naravno....
" A ovo će se zvati stadion... Ovo je fantastična stvar. Pa naši potomci će moći ovdje da gube od raznih reprezentacija..." Spičošut.
Meni su generalno beogradske komedije ekstra... imaju duha. Doduše i naše su dobre, ali ih manje ima, mi samo furamo rat i teške teme...
Krenuh da napišem "tamam da se pogledamo u ogledalu", pa pročitam "Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovijetiti.." i opet pomislih "tamam da se pogledamo u ogledalu"