Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos nisu pronasli Boga. Svemir su okrenuli naopacke. Hvala Steve na svemu.
Sheldon i "umno" dozivanje Hawkinga da igraju krizaljku.😃😃
Čitajući ove komentare stiče se dojam da na ovom Klixu naprđuju takvi umovi da bi se sam Stiven iznjaoke na sve svoje radove.
@VoIvoXC90 Š'a nam je s onim mošnjom...šveCkim čistačem hala i pušačem somalijskih ćuna? :-)
Super glumi, ne može se primjetiti na licu nikakve ekspresije.
@abblle. Bolji od Segala
A family guy ? Kad lezi s onom trebom u krevetu i ko fazon sex imaju hahahah
hahahhahahahahahah ne leze vec sjede j kolicima
Samo za crtanog i jest bio.Njegove teorije su tačno za crtanog filma.Ja mislim da si sad upoznao i shvatio "Svemir" baš kako treba.Eeee al' nema nazad.
Eto nek su tovoje teorije ozbiljne.
@Toyeta Evo ga dame i gospodo, Einsteinov dugo trazeni klon je napokon pronadjen preko njegovog dubokoumnog komentara ( FOTO i VIDEO)
zanimljivo kako smo načitan narod pa sve znamo i o Hawkingu :D
Bosnjin je domet poznavanje fudbakskih pravila al zato kad otvori pivu zna sve od vjere do astrofizike
e sad ce ga pljuvati oni koji ma je vrhunski domet u zivotu bio...taj sto su sjedili par stolova udaljeni od pjevaljke...pod satorom kod ragiba na koridi cevljanovici...
@TheKli. nakon naucnika ostaju izumi koji zive i pomazu generacijama iza njih...a iza pjevaljke ostaje samo minjak...koji ce visiti na ofingeru u nekom second hand...pun fleka od spermi...
@TheKli Albert Kami davno objasnio besmisao zivota