Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harry Potter je jedan od najboljih filmova za "odlutati" od realnosti, znaci nista mu ne moze naskoditi ni hiljadu clipova na yt koji govore o greskama u filmu i sl. Vidimo i mi koji smo pregledali svih 8 nastavaka, mnoge nelogicnoati ali opet gledamo ponovo i ponovo i uzivamo isto tako. Recimo prva scena prilaska Hogwortsu kroz jezero na camcima i to po noci, nezaboravno.
@Nuclearka knjige su puno puno bolje,ja poslije knjiga nisam htio gledati filmove uopste,bojim se da ce mi pokvariti dojam.
Ovo je ona rasprava izmedju navijaca ciji je klub bolji itd itd
i Cipelići su puni nelogičnosti...kako može cipela pričati, što su svi raspar i što će im kape kada nikada ne pada kiša? Mutna su to posla