Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kako ce se zvati film? Najvjerovatnije nesto u stilu Indiana Jones :" Potraga za umjetnim zubalom". A snimat ce se u najluksuznijem domu umirovljenika. Cekam sad da Stallone i Klint Eastwood najave nove nastavke Ramba i Prljavog Harija.
Kažu da će šesti snimati sa Semirom Osmanagićem... Neprijatelj će mu biti Kusturica Nemanja koji želi da uništi piramide u Visokom i napravi ogroman mauzolej Hitlerovom suradniku Ivi Andriću i pored njega stavi veliki malog čethničkog klošara Mihajlovića..
Ko prezivi, pricat ce! :)
Nece on pare koliko slavu do groba i nakon groba. Udje to u covjeka. Oni su usamljeni ljudi, bez fanova i te vrste podrske oni ne znaju da zive.
Hoce li izdrzati organizam do kraja seta?
treba znati stati......ne samo Ford nego i mnogi drugi.....
lesi se vraca kuci
Indiana Jones i potraga za penzionerskim kuponom
@Master17381 Nece on pare koliko slavu do groba i nakon groba. Udje to u covjeka. Oni su usamljeni ljudi, bez fanova i te vrste podrske oni ne znaju da zive.
Jel malo prestar ipak?