Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog ovog pretjeranog hakerluka i šepurenja se i nece uskoro moci vise nista gledat dzaba
@ACH Ne svidja se tebi licno i tu se sva rasprava zavrsava, ali publika sigurno nije stoka. Serija je jedna od najkvalitetnijih u posljednje vrijeme. Gluma je odlična.
@maIkoImx Ok, ako ti to tako smatraš. Poštujem. Međutim, meni je odlična radnja. Meni su smor ovi trenutni filmovi o super herojima i sličnim gdje je samo akcija, a GoT dobro dođe za promjenu. A i da se nadovežem na kritičare i publiku. Većina kritičara gleda subjektivno, a mnogi nisu ni fanovi ovog žanra. Od takvih ne možeš ni očekivati da budu objektivni. Više ćeš objektivnosti naći kod publike, pa su zato uglavnom dobri dojmovi i ocjene znak da je serija kvalitetna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
upravo sam treću odgledo, haj neka postave dok nisam zaboravio šta se desilo
Jao tegobe.
Zato najbolje radi netflix, izbaci odma sve epizode pa ti nemaju sta ni ukrast.
Ma uzeo samo da procitam sta ce bit kasnije, nemam kad gledat.. Evo sutra cu vratit bogami
Odgovor za hakere je BlackBerry Enteprise System 12-BES 12. Koristi ga Airbus, NATO, itd....kanite se Apple, Microsoft, Samsung
Druze nema odgovora za hakere.
Ako se sjecas zasticenog dvd-a sa kojeg se nije moglo kopirati i presnimavati,ulozeni milioni u njegovo razvijanje i covjek privalio da mu samo treba marker da prede po rubu dvd-a i sve zastite skinute.I covjek sve rijesio za 1$ a ovi ulozili milione.Nema te zastite koje na kraju nece zabici.Za svaku osobu koja radi na zastiti imas hiljade koji pokusavaju da je zaobidu.Filmska,muzicka i gaiming industrija je postala prepohlepna tako da bolje i ne zasluzuju.
Neću ih gledat kao što nisam gledo ni ove koji nisu hakovani! yebo ih više "Game of Thrones"
ocekujem komentar Sarana: sve mi uzelaaaa...
Prvi put bi mu bio na mjestu!
Cekam da se završi sezona pa da sve pregledam odjednom....
Ma hajde imaju muškarci šta gledat :D
Brzo link. Hvala
jest klix glup, Ballers i Room 104 su serije a ne epizode GoT-a
Cersei ce tim hakerima zacas dokahat
nek stave odmah...nego ovako valja cekat po 7 dana na epizodu :)
Uskoro po fb i yt na videima "spoiler alert"..