Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH diplomatija ne postoji.
Tacnije postigao film sto nije SDA za 20 godina
Kako ga ono nazivaju SDA kadrovici, dok je bio ministar kulture? "Glumac"?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prestavljas stranku koja je diplomatija o kojoj govoris. Uz to je poznata po aferama, kradjama, krimalu, stimanju radnih mjesta (to direktno znas) , respiratorima itd itd. Pusti nas tih krokodilskih suza Emire, licno si odgovoran za to sto prozivas.
Bitno je da se svijetu iznova obnavlja gradivo o srpskim genocidnim teroristima i sta su ucinili. Sada ce neko dijete sa kraja svijeta koje nikada nije ni culo za Srebrenicu vidjeti ko je nominovan i mozda se odluciti da pogleda i vidi. To je veliki uspjeh!
DOBRO JE EMIR ODGLUMIO GENOCIDASA, PUNO BOLJE NEGO ONAJ SRBIJANAC GENOCIDNOG KOLJACA MLADICA, KOJI GOVORI KAO PICHKKETINA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A to je? Emire dragi ti mrzis, a kao takav ne mozes pruzati ruku pomirenja. Dobar si glumac ali nisi dobar s glavom
Nisu tvoje SDA kolege dragi "glumac"...pitaj sta je tvoja stranacka kolegica, ministrica Turkovic uradila na celu bh diplomatije, sem sto je kukala kako joj guzovima ne odgovara staro sluzbeno vozilo i da treba NOVOG dzipa...njoj sleper i paletar treba i da je utovaraju, a ne dzip
Pa ti branis i predatavljas tu diplomatiju.. ne izlazis Baketu i Sebiji iz prkna.. Sto se tice glume, glumcina si nema ti ravnog svaka cast, a ljudskost je nesto drugo sto nemas nazalost!!
Sta hoce ovaj pjano?
jel ovo izjava prije ili poslije flaše viskija u potkošulji, e moj glumac dok si ministarsku platu primao nisi ovako pričao.... nisi pričao ništa :(
Ovaj bi za lovu postao isto kao sto i Emir Kusturica.
I ti reci direktno kakva BIH diplomatija nego SDA tako reci
šta je to ko postigao, crni jado?
Upravo ti si dio stranke koja zadnj8h 20 g n8je uradila ništa
Mrš u tri p.m. poltronu SDA-ovski
Dobro glumi četbika
Rece neko ko je bio Politicar i to SDA bot koji kad je bio ministar ubjedljivo najmanje bio na poslu isao snimat serije i reklame ! sto ne kritikujes diplomate dok si bio u Sda
Ovakav uspjeh filma SDA to nikad nije željela. Jer njihov plan je suživot sa Srbijom a ne ulazak u EU. Za EU nemaju plan. A za Beograd se prave autoputevi. Nadajmo se da će film doživjeti uspjeh i dobiti oskara. Onda će Srbija zatvoriti sva vrata za SDA i neki suživot. Koji nije.
Rece glumac i nage iz flase...
Personama ovog kalibra zabraniti da pominju Srebrenicu u bilo kakvom kontekstu...