Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stari kameleon, novinar za sve sisteme, politicki korektan, nista skakljivo, pokoji putopis i slatke simpaticne pricice uz ljigavi smijesak za domacice. Danas kaze kako mu Yu nije nista dala. Eto, islo se u Havanu na kongres nesvrstanih u pratnji Tita samo tako, na simpatije. Dopisnik iz NY tesko da si mogao biti ako nisi 100% uz partiju u provjeren. Sumnjma da je samo jezik bio dovoljan. Ali to je Milic. Danas veli da je u Yutel dosao iz interesa a ne iz uvjerenja. Ciste savjesti
I ti si bio komunjara pa sad vise nisi.
@u hanume zagondzija Cuj argentinci dolaze da rade. Dolazi deda tvoj.
I Jugoslavija je bila san za Rumuniju, Bugarsku, Mađarsku, Poljsku, Čehoslovačku... A vidi sada.
Ovaj dvospolni dupin - delfin iz Slanog se godinama prerusavao kao Srbin, vodeci Dnevnik TV Beograd, dok nije dobio novi zadatak od Vrhovnog Staba - ustanoviti Yutel kao magicni sat na zlatnom lancu, za uspavljivanje Bosnjaka i pripremanje terena za genocid. U roku od 24 sata se prebacio na ijekavski, sto mu je dobro doslo, kada je 1992-e na koljenima otisao Tudjmanu na pokorenje i ljubljenje prstena. Dvospolni dupin i dalje surfa, bez obzira u kom pravcu valovi iliti talasi idu.
Ovaj polutan priča najveće gluposti...
Mozda dolaze u Hrvatsku, kod nas ne dolaze sigurno. Nasi iz Bosne idu u Urugvaj da rade (i to rijetki koji imaju priliku) i zarade za godinu kao sto bi u Bosni za 10.
Pica s dva lica
Srbe, Hrvate i Bosnjake samo su, i jedino tada, cim predju granicu BiH, zvali Bosancima i Hercegovcima. I nikad vise nece. / Bivša Jugoslavija je bila treći proizvođać brodova u svijetu. Uspostavom Hrvatske države i brodogradilišta ostaju bez posla.
Gorane, nije nama dobro. Njima je katastrofalno lose jer su ih pokrali njihovi. A nama moze biti samo gore.
Hajde sada jugobalije i komunjare kazite jeli i gospodin Goran Milic "SDA bot"!?
@Brcak215 Halo ujkane, lose glumis Bosnjaka. Nije on SDA bot, nego obicni kameleon, koji se prilagodjava sredini gdje dolazi. Na YUTELU i u Beogradu je pricao ekavicom, sina je ugurao u HDZ, a kamenjarskim srbima prica bajke o Argentini i Urugvaju, kao zemljama blagostanja, u koje su samo bjezali njihovi djedovi koljaci. Bas kao sto im Nino Raspudic prica bajke, da su oni Hrvati.
A opet ce jugobalije govoriti kako je Tito bio dobar,dao nam naciju "Muslimani" sto znaci vjerska odredba umjesto da nam vrati istorijsko ime Bosnjaci,ali nije smjeo da Hrvate i Srbadiju zove Bosance katolicke i pravoslavne vjere.Nije imao muda da se suprostavi cetinicima tj.komunistima pravoslavne vjwre...
Hajde ne seri Milicu,alkoholicar i nacionalista ,cuj Juga da dostigne Urugvaj i Argentinu cudo ,a Hrvatska im san....pricaj to djeci za laku noc.
u Urugvaju je leganlno uzgajat oni su san snova
Pa naravno da je bolje sada nego prije 30 godina,to samo jugobalije i komunjare ne znaju..
To ti srbin covic pisao sta da izjavis???
Površan