Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar prodje godina? Eh zivote brate,koci malo.
Ne koci jarane,sad ponedjeljak,dok trepnes petak,ponovo trepnes ponedjeljak...i tako stalno,sto si stariji sve brze se okrece kolo...
Izgleda nisi samo ti to pomislio, ne mogu da vjerujem kako je brzo prosla..
Sreca pa su njegova djela vjecna!
Bio je veliki glumac koji je na kraju srozao svoju veliku glumacku karijeru glumeci u jednoj prostoj seljackoj seriji kao sto je Lud zbunjen normalan!
Počivaj u miru legendo moja ❤️❤️
Nek ti je vjecni rahmet legendo nasa banjalucka, glumcino nad glumcinama a ovi papci sto ti spocitavaju LZN pojma nemaju. Kao da onom glumcu sto je bio Del Boy u Muckama zamjeras sto je uzeo tu ulogu. Izet Fazlinovic je najjaci lik koj se ikad pojavio u nasim komedijama, a tu mislim i na bivsu drzavu.
Normalno da jeste, LZN da je snimljen na engleskom bi bio definitivno najbolja serija u svijetu ikada. Mogu im se sageti svi ostali. A ovi sto pricaju da nije smjesna neka ne gledaju komedije jer ih ne mogu razumjeti, kao ni ja atomsku fiziku.
Pilotu, možeš li kad poletiš noćas iz Saraj'va spustit flašu maxuzije iz Popovog polja na gusti bijeli oblak za Izija, Điđija i Enesa iz stranke 💙💙💙
Jedan jedini i neponovljivi.
R.I.P. legendo naša. Nikad te nećemo zaboraviti! ❤️
uspori malo sudbino sestro, idi na neko drugo mjesto 😔
On je bio Bosanac, Bošnjak... Zar može Mustafa biti Hrvat? Ne vidim tu prostora za bilo kakvo svojatanje...
Sjajan u Zaboravljen.
Najbolji glumac