Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee djevojko, odmah čim završi proces u VTSV na lekcije o potkivanju
“Hrvatska Ornela Mutti”, ako se neko sjeća odakle je poređenje
Majka joj je Ruskinja!Dobro se drzi buduci da je rodjena 1955 godine. Izgleda da ima neke poslove sa Putinom pa ce on, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, platiti talijanski sud.
Koji bezobrazluk i nedostatak originalnosti. Bukvalno ukrasti ime od poznate glumice.
Jebite pozorište drž se Putina.
kakva je ovo bila riba 70 i ranih 80, najbolji njen film je appassionata gdje ona i njena skolska drugarica zele da se pokaraju sa njenim tatom 😎
Jednoćeliska ameba za razmnozavanje
Ornella mutti opet nešto muti.
Molimo kazni da ne prijeti više dotičnoj , nema smisla prijetiti dami. Kao drugo , je*o sebe , k'o god , da napravi neko sr*nje , bježi u Rusiju , koja ima jednu od najzaje*anijih policija na svijetu ali iz ćejfa neće da ih izruče
brate putine pomagaj sestri mutti 🤣
@TrockenbauKvaternik .... Vater i Mutti 😆
Kad Ornela Mutti jaja...
te novčanu kaznu od 500 eura i 30.000 eura odštete pozorištu?
@Ecolo Šta ti je tu čudno?500 eura državi (najčešće ide u neka dobrotvorna društva) a 30 milja za odštetu pozorištu,vjerovatno za propuštenu zaradu.