Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e fakat,pa ovi glumci nisu ni bili u prvoj sezoni,pojavili su se kasnije. ovdje su napravili clanak ni od cega,jednostavno nema nikakve informacije,osim ove pogresne.........
meni u toj seriji samo onaj Jacob nije jasan, kao ni onaj covjek sto je kao i Jackov otac i od one plavuse Claire ostalo pafatam izmedju redova ; )
SERIJA JE DEFINITIVNO NAJJACA. LOST I SCRUBS ( koja je potpuno drugacija) SU MOJE NAJBOLJE SERIJE. A TO ZA LOST, BAS ME ZANIMA TO STO KAZU DA CE SE SVE MISTERIJE RAZRIJESITI, JER BAS ME ZANIMA KAKO CE OBJASNITI TO PUTOVANJE KROZ VRIJEME ILI KAKO ONAJ JOHN LOCK SAD NEPOKRETAN SAD HODA, ONDA MRTAV I ENO GA PONOVO ZIV : ) PREJAKO !
pa oni koji nisu gledali od pocetka naravno da ce reci da ne ljava uz 24, najbolja smisljena serija ;)
dušice , definitivno moraš bitri na nečemu da bi ti serija bila citiram : ˝Serija je do jaja..˝
Serija je dobro zamisljenja...ali su je toliko razvodnili i od nje napravili limunadu da ovo vise nicemi ne valja! Cim namirisu pare pocnu nasnimavat milion epizoda i tako uniste bit serije.
Serija je do jaja, zao mi je onih koji neznaju jesul \"dosli il su posli\"
jel ovo podrazumijeva charlie-a i sve one koji su poginuli :S
prve dvije sez. su ok, ovo ostalo s.r.an.j.e al velikooooooo
Ne valja ovo i Juliet i Faraday se pojavljuju u regularno u petoj sezoni, a nema ih u prvoj sezoni, tako da objava nema smisla.
Serija je ki---ta Ni producenti ne znaju kraj.
najbolja serija ikad ... fakat je vrijedi imati na dvd ....
moje mišljenje , nije nužno da se morate slagati s njim ( unaprijed da upozorim dušebrižnike ) serija je osmišljena da neznaš jesi pošao ili si došao , nastavak/ kraj istu tematiku obećava..
Najbolja serija svih vremena. Jedva cekam rasplet.