Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budala
@ANTIANTROPOMORFISTA Debilui
Truli zapad
Milioniti dokaz da nije sreća u parama i nekoj "slavi" ali opet cijela planeta trči za njima i opet se sve vrati na ovo. A 99,99% ih se trenutno drogira sto poznajete ovih pjevaca glumaca i ostale bande...
@ZulQarneyn jest sreca u parama ko zna sa njima
@ZulQarneyn jarane koliko si crne hronike i skokova sa balkona na Alipašinom, u Hrasnom i šta ti znam pročitao na klixu u samo zadnjoj godini? Nema tu klasne razlike, narkomanije i suicida ima i kod obične buranije ništa manje nego kod bogatih i poznatih, samo što se ovi drugi popravljaju čistitjim drogama a poslije smrti im dobar dio planete napiše R.I.P.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio je dobar prijatelj svima osim sebi
i ova Amerika ili se rokne ili se predozira ili bude *eban na silu, helem niko normalan i rahat
nigdje nema rahatnijih ljudi od nas..evo i ja sam u njemackoj i sve je nekako tmurno i povuceno..nema pjesme nema rahatluka..nema druzenja..svako i svom cosku i samo sute..