Snimanje počinje naredne godine
3
"Ghostbusters 3" bez Billa Murrayja
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrzim vas sa klixa...zasto članke o filmovima non stop dajete nepismenom govn.etu od novinara a mislim da je to prije neko žensko osoblje mogu genitalije na giljotinu ako to nije...jer samo naše glupače mogu zamjeniti takve filmove...ona dala DARKEST HOUR kao TRAILER ZA GHOSTBUSTERS koji by the way treba tek dogodine da se snima...pa kako onda uopce mozes dati TRAILER uzas uzas smece je.beno govn.asto vratite se svojim serijama šeherzadama i čuvanju ovaca i kra.va nije za vas ni internet ni recenzije ni članci mrs
Idioti sa Klixa, kako mislite imati trailer za film koji se pocinje snimati sljedece godine? Nekad nije dovoljno otic na you tube, skinut ono sto ti treba i glumit novinara! Ukljucite malo mozak, i objasnjenje autoru ovog teksta, trailer koji si postavio je iz filma Dark Hours, nevidjeno je djubre i nema nikakve veze sa Ghostbustersima.
not even close :/
\"The Darkest Hour\" smece od filma.