Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta imas snimat kad si poginuo u proslom?! :P
E kad se neko usk.u.r.č.i.. Taj film ga je i proslavio, prije toga običan anonimus bio. Nezahvalni papak.
Da vidis kakav je kod mene, ne bi pozeljala nikakav drug. btw. jesi znala da je ovaj glumac ganci ?
Ja papka! Stoji mu uloga ko Arnoldu uloga terminatora... :) Al eto valjda je on strucnjak pa bolje zna...
nije ni meni bio film po ukusu ali si mi ti :*
this is where we hold them this is where we fight! his is where they die. Spartans Lay down your weapons.Persians come and get them.spartans auuu
Bitke kod Termopolisa i Artemizije se dešavaju paralelno. Znači nije bio još mrtav. Vjerovatno ne bi ni imao neku glavnu ulogu, nego samo epizodnu, jer bi radnja pratila ovu drugu bitku.
katastrofa film, bolje sto ne snima nastavak
U Atili je bio bolji :D
Vazda sam se pitao sto ovaj lik snima toliko smeca pored 300 a bio je odlican u ulozi...
\'\'Gerard Butler: \"300\" jednostavno nije bio film po mom ukusu\'\' A što si ga snimao siso??? Je l\' te neko gonio??? Što ne mogu ovih licemjernih shu.paka, proslavi se i onda odjednom \'\'zna\'\' šta je kvalitet, a šta ne. Šu.pljak obični!!
SEVALA EVO TI MOG NE MORAS SE SKIDAT OSIM DOK PISAS U WC. NAKON SRANJA I PISANJA OPET GA ZAJASI
Joj, joj, ne bih se skidala s njega k\'o dijete s ljuljacke!
EEEE moj Gerard Butler-e pa to ti je bila odskočna daska!!?!
Tako je.. uzasan film.. drago mi je sad kad mi neko kaze da je 300 dobar film mu mogu reci da ga ni on ne voli :D.. fakat je ono djecije njesra.