Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..sexy kraljica Kalisi ima da na Zmajevima od Bosne osvoji Iron Throne i vlada :D
znam da se ti ne bi nimalo bunio :)
@mirrorce..nimalo, plus da sam u klinču s njom :) al' da mi ne ide glava kasnije hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo nije trailer, nego teaser idioti.
Teško je vjerovati da postoji gluplja serija od ove, jako teško.
Jaka stvar eto sto je vama glupo. Ja jedva cekam
libo nas racku za tebe majmune
@THCFlCS Mati je sigurno vrlo ponasna na tebe i tvoj vokabular
Kad se sjetim s kojim odusevljenjem sam pratio prve tri sezone, a sad iskreno ne vjerujem ni da cu gledati, mozda sacekam da odrade svih deset epizoda pa se natjeram pogledat, nevjerovatno koliko se srozala, a to kazu i fanovi, a i svi ozbiljni kriticari. Bas zato ce odraditi jos samo deset epizoda, strah ih da ce im opast popularnost na IMDB.
Ovaj David Benioff je genijalan pisac. Ko nije citao City of Thieves i The 25th Hour neka odma cita. Oba romana znaci boli glava.
Ko da čita? Ja? NIKAD !
Ne bih gledo za pare ovo smece
oće više ta zima doć???
Nikad ništa gluplje od ove serije kamera nije snimila.
svaciji ukusi su razliciti, neko voli Viza za buducnost, neko voli Lud zbunjen normalan, svi volimo Bolji zivot, a za nekoga je ovo ekstra serija............
@KrokodiIskesuze sto gledas onda ?? niko te ne tjera da se patis sa serijom...........ni ja se ne patim sa nekim stvarima koje ne volim ali ne sudim ljude koji vole to da gledaju.............. u stvari i ne znam sta si uopste htjela da kazes !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Great war............against White Walkers...............jedva cekam
Ovo je teaser, ne trailer!