Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebem ti ponjavu kakve su žene prije bile *_______* ,što me Bože baci u ovaj vakat kad ove fasada-noktare hodaju gradom.
I još pričaju "alaam kako sam se neki dan izghuzila sa tipom ne mogu da sjednem na guz evo 5 dana"
Tacno, danasnje trebice su fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo je zauvijek neosvojiva Bosnjacka tvrdjava ! ❤️
@Salvation niko ne osvaja Sarajevo...nego Ga oslobadja od SDA tiranije.Poceli ste OTVORENO da ubijate i DIREKTNO.Nece proci, cekaj samo da se sve iskristalizuje, nece ostati kamen neprevrnut!Tik Tak!
Naravno,srbi su se povukli a mislili su da je njihova Grbavica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj samo Sarajevo je BIH.Ovo posaljite Sebiji i Baketu jer oni iz trezora ovo nisu mogli vidjeti...
Alem Camdzic🚣‍♂️👌👌
Eh, lijepo je to sve....ali ako je Sarajevo spona istoka i zapada, zasto ga nisu zastitili???...taj isti istok i zapad, zasto ga nisu zastitili??....zasto je svima sve bilo svejedno od Vasingtona do Rijada?....pa jednostavno, Sarajevo je bilo prodano na tepsiji velikih sila....ali eto, zajebali se, nisu ocekivali svasta nesto...i to je razlog zasto Sarajevo postoji
Avdo Huseinovic, Vanzemaljci iznad Sarajeva, Opsada u opsadi, 1.Mart itd itd
Najezih se
Međutim danas samo brojevi, evo svaki dan izbacuju.
Bakir imao vazne obaveze u trezoru inače bi i on napravio dokumentarni film kako je luda Sebija u to vrijeme detaljno studirala medicinu u Zagrebu, svaku godinu po dva puta
raja bolja u ratu bila valjda nesreca budi ono najbolje u ljudima danas se naselilo oholih dijasporaca koji svakoga gledaj s visine. Taj limitirani i glupi pogled se vidi kod svakog drugig ''sarajlije ''
Grijesis,Danas su ti tu oni koji su u ratu bili u "dijaspori" Pa su danas vece Sarajlije od realne dijaspore koja je otisla poslije rata.
naučna fantastika
Nisu Srbi opkolili Sarajevo nego 🤖🤖🤖 roboti, bili su jaci od nas da bas zastitimo
Pokazali su kome? Ja sam danas potpuno sigurna da smo mi zaista bili samo to, brojke u jednom ekstra interesantnom eksperimentu. Kako dojučerašnju srednje bogatu bjelačku populaciju izložiti svim varijantama stresa, nezdrave i nedovoljne hrane, neimaštine, hladnoće i povrh svega nasilnog stradanja, pa je proučavati i pratiti reakcije. Kasnije pratiti izvještaje o oboljenjima...
Ima mogucnosti da je i tako,no ni danas nije drugacije negdje drugdje.Gledam danas BBC o sirotinji i banci hrane i humanitarnoj pomoći njihovim građanima pa se sjetim njih i njihove politike ‘90 -tih prema nama.... Sve se vratilo..
ODVOJIMO VREMENA I POGLEDAJMO !BABO KAZEEE....:preslusati i pregledati ovaj snimak, da se NE ZABORAVI! ! :nova-yuga.info/a-izetbegovic-dobrodosla-sds-stranko-trebate-nam-ocekivali-smo-vas-i-ranije-video/?fbclid=IwAR23alxgXv38XUBs_9IudVcCgnI_YjqV8Ibe2E_Kct3E8j3L-yrLfhd2JLY......Alija MRTVI u saradnji REZIRA i priprema teren za najveci pokolj u EU! !
Raja, pogledajte hemeroida na facebuku i klixu, ne pamtim ovoliko botova. Šta se ovo dešava