{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Filmovi "Alita: Anđeo borbe" i "Sretan dan smrti 2" na repertoaru Cinema Cityja

Klix.ba
11.2.2019. u 10:45
1
4
Filmovi "Alita: Anđeo borbe" i "Sretan dan smrti 2" na repertoaru Cinema Cityja
1
 
Od 14. februara na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati akcijsku avanturu "Alita: Anđeo borbe" i horor misteriju "Sretan dan smrti 2".
"Alita: Anđeo borbe" (Alita: Battle Angel) je naučno-fantastična, akcijska avantura reditelja vizionara Roberta Rodrigueza u kojoj glavne uloge tumače Rosa Salazar, Jennifer Connelly i Christoph Waltz.

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi ne sjeća se ko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njene misteriozne prošlosti, dok joj njen novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskoristiti kako bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta...

"Sretan dan smrti 2" (Happy Death Day 2U) je misteriozni horor reditelja Christophera Landona, u kojem glavne likove tumače Jessica Rothe, Israel Broussard i Ruby Modine.

Jessica Rothe predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Ovog puta, naša junakinja, Tri, shvatit će da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slijede i opasnosti koja ih vreba. Producent i redatelj prvog filma, Jason Blum i Christopher Landon, vratili su se da naprave novo poglavlje.

Pored dva nova filmska naslova, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcioni triler "Hladna osveta" u kojem glavne uloge tumače Liam Neeson, Emmy Rossum i Laura Dern, zatim misterioznu akciju "Escape Room" u kojoj glavne uloge tumače Deborah Ann Woll, Taylor Russell i Logan Miller...te kriminalistički dramu "Mula" koja je inspirisana istinitom pričom u režiji Oscarovca Clinta Eastwooda.

Za najmlađe posjetioce na repertoaru su animirani hitovi "Ralph ruši internet", "Snježna kraljica: Zemlja zrcala" i "Grinč".

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu Cinema Cityju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: