Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno i Bata Živojinović odahnuo u grobu...
Ovako smo i mi nekad... sad jedva humoristicke serije snimamo...
Kako je cudno vidjeti Amerikanca kao slabijeg i "donjeg" u jednom filmu, jesu mi mozak isprali sa svojim filmovima i glumcima. Dzaba, gledam druge filmove koliko mogu, al Ameri opet nametnu to svoje pranje mozgova i superiornost svugdje.
PRC = Propagandno reklamne cake. PRCanje je najmoćnije oružje druže, a ameri nam ga, kao što kažeš, ne vade već decenijama.
Ja nikako ne mogu da gledam ove kineske filmove, a ni indijske i tome slicno.da ne govorim turske filmove... Japanski horor filmovi ok..ali ostalo..nekako mi izgleda dosta amaterski...
Kineska kinematografija je odlična.
@ivan.krstic.9022 više Hong Kong i Taiwan a ne kopnena kina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da su prevazišli Batu Živojinovica
ima i Kina svog Ramba