Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpopularniji film ima ocjenu 6.6 ?
Zamisli da si glumac koji se školovao milion godina i klix napiše da je film u kojem glumiš gol najpopularniji na Netflixu.
Film nije neko remek dijelo, ali je fin, gledljiv. Fino sa suprugom odgledao, dosta puta se nasmijao.. Ima nekih detalja, koji su "balkan-style" i scene im je radio sigurno neko sa balkana. Jedan primjer: Stara auto sjedista koja se koriste kao stolice vani.. :)
i on i brat momci raja, nit su zadojeni nacionalizmom, em su odgojeni, svaka cast
Dobar glumac, ali film ne čista nula , točnije prazan skup. Jedino što je prekrasno i fantastično je pogled sa Šolte, ispred te kuće, to se ne može platiti. Jedva čekam ljeto
Nije toliko loš film, gledljiv, likovi tipizirani, malo karikirani, tipično njemačka produkcija. Film izvlače lokacije i dvoje glavnih glumaca. Tko pogleda neće mu bit žao.
Ovo nije prvi Netlixov film koji je snimljen u HR
Sad svi trebamo da kličemo - Hrvatska, Hrvatska! 😁
I kako se pokazao? Je li imao cime da se predstavi?
Bogdan taslači Turkinju iz Njemačke na hrvatskom otoku.
Ovo je onaj smrad sto se izjasnjava ko Jugosloven
Čovjek ima pravo da se izjašnjava kako hoće da mu nebi ti diktirao.
Jugosloven je passe, sad je Ostali u modi. 💪
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod ovih kvazi novinara svaki drugi film je najpopularniji na Netflixu, svaki novi članak o nekom filmu je uvijek `trenutno najpopularniji`.