Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci film ce u sustini biti jedan veliki beeeeeeeeeeeep :D
**** ** ***** *** ** ** ***** :D
"**** ** ***** *** ** ** *****" prevod na bosanski by esad opasni :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
 mladom brokeru koji je sa 26 godina postao multimilioner i sve potrošio na žene, drogu i zabave, te na kraju završio u zatvoru zbog pranja novca i prevare klijenata. NEK STE VI VEC NAPISALI STA SE DESI U FILMU da raja nema potrebe gledati
opet dicaprio
prejak film.. obavezno ga pogledajte
I sad je to ko neki rekord.
***TE
Ne osporavam glumacke sposobnosti L.D.Capria ali sto ne mogu vise ovih klišea i povraćotina u kojima je uvijek on mlad jebac i multimilioner, pozeljan i nenadjebiv..od Aviatora i Uhvati me ako mozes preko Gatsbyja pa sad do ovog sranja. Kenja mi se.
...jbg, nemo sad si ljubomoran :)
ijao nemoj tako, Gatsby je jedan od jacih filmova, nemoj mi reci da nisi pazljivo gledao. Nije bas lako odglumiti istovremeno bogatasa i milionera, emotivca i duhovnu sirotinju. Brutalno realan film. "paru na paru, uš na fukaru"
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...ona štikla...
jah
Leonardo cinjenica dobija slicne ali zahtjevne uloge. U The great Gatsby je izdominir'o, cak bolje nego u ovome.
Mogu da predpostavim da ima shit i fuck, ako to nema onda jbg
ja bolji film odavno nisam gledao... preporucujem svakome da ga pregleda !!!
Mislim da su u krivu i preporučujem da pregledaju noviju Srbijansku kinematografiju i vjerujem da će lista doživjeti velike promjene.
preglup film
Svaka reklama je dobra reklama.....izgleda
HVALA NA SPOJLERIMA :)