Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se smije kladiti da ce dark knight rises oboriti ovaj rekord za nekih 15-ak milki ?
marvel rocks, nema bolčji super junaka od marvelovih, dc comics, je vazda bio sucks, jedini dobri heroji u dc comcis su batman, i flash the red thunder, ostalo nula bodova. Sto se tice iron-man-a stan lee je rekao \"kada sam an setu vidio prvi put robert downey junior-a u odijelu i sa bradicom rekao sam ovaj je covjek rodjen da bude tony stark\". Sto se tice thora-glumac i kostim je perfektan, takodjer captain america, malo je hawkeye bas nije bas kakv bi trebao biti al eto moze proci, hulk na nivou, loki takodjer, jedina fula medju glumicma za ulogu black widow/natalie romanoff je ona glumica prvo sto ne odgovara profilu za tu ulogu, trebala je neka sa vecim poprsjem, i boljom guzom, jer takva je black widow.Ostalo nisam ni sumnjao da ce biti filmcina sa ovakvom glumackom ekipom, koju predvodi veliki samuel l jackson.Meni su najaci komentari iron-man-a
kakav moronluk...
kako sam se samo ismijo.lud film pravo
Sr.a.n.je americko.. Kuduz bi vama svima dohako, samo da je ziv..
odavno se nisam fino ismijo,pogotovu kada hulk otresa onog lokija i ostavlja ga cvileći pa veli:koji jadan bogić :))))))))))
ja sam zaspao gledajuci sinoc ovu glupost ... klasika , sexy zena, tuče, nadčovječne sposobnost.. američke gluposti..