Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
snimam film nacionalizam i stranka wars preko leđa siromasnîh. epizoda 1, otimajmo siromasnim da dajemo bogatim.
Bezveze film, dosta raje je zakunjalo na projekcijama haha
Bezveze film, dosta raje je zakunjalo na projekcijama haha
Dok djeca u Siriji ginu, mi kao ovce idemo u kino, a korporacije trljaju ruke.
Pa sta sad? svi trebamo kuco da sjedimo i placemo? Jeli zapad plakao za nasim narodom tokom rata?. Nama svima je zao sto nevini ljudi ginu, al to ne znaci da ne mozemo izaci van kuce ili u kino.
Više se priča o zaradi nego o sadržaju filma.
Odličan film.
pa ovo se pretvorilo u indijsku seriju
Al' stvarno su poceli pretjerivat' sa ovim Star Wars-om. Gotovo svaki film vezan za death star i kako se ovi bore da zaustave masovni pokolj...Pa dobro je vise ima li ista drugo da znaju napravit'.Meni su zanimljiviji oni crtani Star Wars Rebels od ovog